Dannebrogsvinduer i den klassiske stil

22 juli 2022
admin

editorial

Når der skal nye vinduer i huset, er det en god idé at vælge vinduer som matcher boligens stilart og alder. Bor du i et hus eller i en lejlighed af ældre dato, er det således en god idé at gå efter vinduer i den klassiske stil. Og her kan du med stor fordel vælge de traditionelle Dannebrogsvinduer.

Hvordan ser Dannebrogsvinduer ud?

De er kendetegnet ved to små felter og to aflange felter i den traditionelle model – ligesom det danske flag. Vinduerne har et charmerende udseende, der passer rigtig godt til ældre boliger, og som giver et charmerende udtryk.

Du kan også vælge at få Dannebrogs vinduer i en mere moderne udgave. Her er vinduet stadig sidehængt og udadvendt, men uden sprosser og med kun to ruder

Vinduerne fås i både træ og træ/aluminium – det mest populære materiale er træværk. Men du kan også få Dannebrogsvinduer i PVC, hvis du ønsker det.

image

Når du skal have nye vinduer, er det en god idé at vælge Dannebrogsvinduer. De er kendetegnet ved to små firkanter og to aflange firkanter i den traditionelle model, ligesom det danske flag. Vinduerne har et charmerende udseende, der passer rigtig godt til ældre lejligheder og huse. Så når du har brug for nye vinduer, så overvej at vælge Dannebrogs vinduer. De er smukke, nostalgisk, og de vil give dit hjem det klassiske look, du er ude efter.

Bestil dine Dannebrogsvinduer hos Klarvinduer

Klarvinduer er leveringsdygtig i Dannebrogsvinduer i mange forskellige udformninger og materialer. Du kan selv vælge størrelsen samt materialet, typen af isolerende ruder, og selvfølgelig farven på vinduesrammen.

Klarvinduer fremstiller vinduer og døre efter mål på egen fabrik, og leverer typisk inden for cirka seks uger. Du kan læse meget mere, og se det store udvalg af forskellige vinduer i den online shop på hjemmesiden https://klarvinduer.dk/vinduer/dannebrogsvinduer 

Flere Nyheder