Grunden til at vi har besluttet os for at lave denne hjemmeside er af den simple grund, at vi var trætte af, at alle de opkrifter vi fandt på nettet, ikke levede op til kravende pco-sygdommen stiller.
Mit navn er Malou og jeg har selv PCOS. Jeg fik diganosen stillet for ca 3 år siden. Og da jeg ikke kunne overskue, på det tidspunkt, at sætte mig ind i hvilken sygdom jeg havde og hvad den gjorde ved min krop, forsøgte jeg istedet af fortrænge at jeg havde den. Dette medførte at jeg tit var træt, havde det rigtig varmt, fik tit kvalme og min menstrution kom når det passede den. For 1 måneder siden besluttede min kæreste, Nikolai, og jeg, at det var tid at lære min sygdom at kende. Og vi fik os noget af et chok. Samtidig med at vi blev klogere og klogere gik det også op for os, at det ikke var en simpel opgave vi havde sat os for.
På trods af at hver 7. kvinde lider af sygdommen (kilde: pcoforeningen) har jeg kun støt på 3 hjemmesider til kvinder, som er ramt af PCO og PCOS. Og ingen af disse sider kommer med opskrifter som er 100% i orden, i følge 33% fordelingen. Derfor lavede min kæreste, som er rigtig dygtig til tal og it, et program til mig, hvor vi kunne regne procenten i den mad vi spiser ud. Med hjælp fra en diætist fra frk. skrump fik han fundet frem til den rigtige formel og nu var det pludselig muligt for os, at lave vores egne opskrifter helt efter bogen. Altså med en procentfordelling på 33% med henholdvis protein, kulhydrat og fedt.
Det skal lige nævnes at ingen af os er diætister eller har en anden uddannelse inde for dette "mad-område". Nikolai er bygningskonstruktør og selv er igang med at blive skolelærer.

Joomla templates by a4joomla