Lasagne (2 personer):  


250 g hakket oksekød 8-12 %

4 g Kærgården steg og bag (til stegning)
150 g løg
2 fed hvidløg
250g squash
1 dåse/pakke hakket tomat (390g)
Krydderier (salt, peber, paprika og andre efter smag)
60 g fuldkorns lasagneplader (ca. 3,5 stk.)
100 g spinat
74 g revet af en cheasy mild 13 % blok ost.

Hjemmelavet Mornay sauce:
1 skive cheddar ost (Den leende ko)
1 dl Milda 4 %
3,5 dl minimælk

Salt, peber og muskatnød

Sådan gør du:
Løg og hvidløg hakkes og svitses i Kærgården i en gryde. Hakkekødet brunes og krydderierne tilsættes. Steg i 5-10 min.  Hakkede tomater, 150g revet squash og spinaten tilsættes (de sidste 100g skæres i tynde skiver). Mens kødsovsen står og simrer laves mornay saucen. Put alle ingredienserne i en kasserolle og varm saucen op så cheddarosten smelter. Derefter tilsættes mornay saucen i kødsovsen.
Sammensæt lasagnen. 1. Lag: kødsovs, 2: pasta, 3: kødsovs 4: squash i skiver, 5: kødsovs, 6: pasta, 7: kødsosvs.
 Lasagnen sættes i ovnen i 30 min på 180 grader.  Efter 20 min tages lasagnen ud og den revede ost fordeles ud over.

Tip: Lav evt. lasagnen portionsanrettet i 2 mindre ildfaste fade eller som på billedet i 9 dl foliebakker (Fås f.eks. i netto)

    Indhold pr. person:

Kalorier:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

653

32,7%

32,0%

35,3%

 





Joomla templates by a4joomla