Opskrift til 8 burger boller:
6 dl Kamutmel
3 dl lunket vand
1 tsk salt
25 g gær

Fyld til 1 person:
150 g hakket oksekød 8-12%
20 g agurk
20 g iceberg
25 g avokado
50 g kvark 1% 
3 g hvidløg
13 g røget skinke
1 skive Cheasy mild 13% 

Sådan gør du:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt og kamutmel lidt efter lidt. Lad dejen hæve i 2 timer. Derefter deles dejen i otte lidt flade boller (ca. den størrelse bolle som man ønsker). Lad bollerne hæve i 1 time før de bages på 230 grader i ca. 5-6 minutter.

Hakkebøffen formes og steges på panden. Salaten skæres og avokadoen, hvidløg og kvark blandes i en skål og smages til med salt og peber, som en slags dressing til burgeren. 

Indhold pr. portion :

Kalorier:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

677,5

33,6%

33,3%

33,1%

  

Joomla templates by a4joomla