Find plads til maden ud af huset på Stevns
Når man vælger mad ud af huset fra https://hojeruplund.dk/selskaber/ud-af-huset/ , så skal man jo også have en idé om, hvor det skal stå henne.
Hvis det bare er til et lille selskab, så er det måske bare på aftensbordet eller de mere finere gemakker, hvis man har gæster på besøg, hvor man har et flottere lokale, som man stiller maden hen på.
Der kan så være brug for at sætte en plade i bordet, hvis man skal have flere gæster til bords og mange retter på bordet.
Eventuelt kan det blive nødvendigt at have et bord, hvor maden kan stå, og så portionsanretter man maden eller henter den selv; det kan så være i køkkenet, at man står, hvor den bliver holdt henholdsvis varm og kold, indtil den skal bruges.
Det er dog mere til buffet, at man skal lade maden komme ind på et bord ved siden af, så man kan gå op at hente den – og her skal de forskellige retter også have den samme temperatur ved spisning!
Man skal have plads til al maden på Stevns ved mad ud af huset
Som regel burde man kunne have plads til al maden på et enkelt bord, og hvis man er nødt til at forlænge dette, så kan man dække det til med en dug for at skjule det – så kommer der heller ikke pletter på bordet.
Det er også nemmere at have overblik over maden, at den er samlet på det samme bord, så gæsterne ikke skal forbi mange borde for at finde alle retterne. Det kan især blive besværligt, hvis man er mange mennesker til spisning.
Desuden bliver det også nemmere for en bagefter, når man skal pakke resterne sammen og eventuelt smide de sager ud, der ikke kan genbruges, når det hele er samlet det samme sted.