Skal jeg tage med min familie på ferie til Sunny Beach?

27 august 2021
Emilie Jacobsen

Har din familie besluttet sig for, at årets ferie skal gå til Sunny Beach, kan det godt være, at du er i tvivl, om du skal tage med. Er der overhovedet noget for unge i området? tænker du sikkert. Men du vil blive ærgerlig, hvis du ikke tager med. Der er nemlig masser af aktiviteter for unge, og hvis du bare er en smule åben over for andre, vil det være nemt for dig at komme i kontakt med dem. 

Det bedste vil selvfølgelig være, hvis du kan lokke dine venner til at tage med. I det tilfælde kan I rejse med UpTours, der arrangerer Sunny Beach rejser for unge. De kan booke jer ind på de bedste hoteller i forhold til fest. 

Men rejser du med dine forældre, skal du heller ikke være ked af det. Der er mange muligheder for aktiviteter på stranden om dagen og for at gå ud om aftenen. 

Mange andre skandinaviske unge 

Når du tager til Sunny Beach, vil du hurtigt finde ud af, at der er mange andre skandinaviske unge, der er taget dertil. Både med deres forældre og rejsende som grupper. Det gør det nemt for dig at møde andre fra Skandinavien, som du kan hænge ud med. 

Har du lidt svært ved at se for dig, hvordan du skal nyde ferien med mor og far, kan du for eksempel se dig selv som fortroppen, der tjekker stedet ud for dine venner. UpTours arrangerer for eksempel reunion rejser til Sunny Beach, hvilket giver dig mulighed for at mødes med dine venner fra gymnasiet, efter I er gået ud. Det er en perfekt måde at holde båndet til dem ved lige på. 

Hvis I har overvejet sådan en rejse, vil dine historier om, hvor vildt og sjovt der er i Sunny Beach helt sikkert kun være med til at overbevise dem om, at I skal tage af sted. 

Flere Nyheder