Hyr en havemand og få styr på haven

27 February 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Lige om lidt er foråret over os, og som haveejer betyder det på en gang en skøn tid ude i haven og hårdt arbejde. Der skal fjernes blade fra sidste år, klippes ned, fejes og plantes og sås nye blomster og buske. 

Det betyder også ømme muskler og lange trætte arme. For nogle er det ikke et problem, for andre kan det være en udfordring. Heldigvis er det muligt at hyre et haveselskab til at foretage det grove og tunge arbejde, hvilke giver energi til selv at stå for det hyggelige og mindre tunge arbejde. 

Få klippet hæk og slået græs

Nogle af de større opgaver i forbindelse med en have er at få klippet hæk og slået græs. Det er 2 opgaver du med fordel kan få hjæp til af et haveservice firma. Du kan læse mere om de forskellige former for service der tilbydes her https://je-haveservice.dk/. Af andre større opgaver kan være at få fjernet eller skåret træer eller buske ned. Det kan også være at du har brug for at få lavet ændringer i din have.

Få nedlagt et bed eller 2 eller måske vil du gerne have flyttet en busk eller træ. Du kan også med fordel få råd og vejledning af din havemand til hvordan du kan ændre din have så den bliver nemmere at holde, samtidig med at den stadig er lige så flot og velholdt som tidligere.

De mange storme og skybrud er en anden god grund til at kontakte en havemand og få ham ud og beskåret dine træer og buske. Bladene fra træerne hindre vandet i at komme videre i tagrenderne og ned i kloakken. I stedet for kan du risikere at vandet kommer ind i din bolig, hvilke kan medføre store vandskader. Du kan også få din havemand til at gå dine tagrender igennem og få dem renset for gamle blade.

More articles