Frænkt og sensuelt show med mandestripper fra poledancer.dk

06 March 2023
Astrid Pedersen

editorial

På udkig efter et festligt indslag, som kan pifte firma festen, veninde aftenen eller polterabenden lidt op? Så burde du næsten overveje en mandestripper! Sørg dog for, at den mandestripper, du vælger, har en høj kvalitet, ellers bliver det lynhurtigt kikset. En dygtig mandestripper har et glimt i øjet og er ikke bange for at flirte med sit publikum. Dertil kommer en vis karisma, en god, personlig udstråling – og selvfølgelig den muskuløse, veltrænede krop, så damerne har noget at kigge på, også selv om de ikke selv er i begivenhedens centrum!

 

Hos poledancer.dk/mandestrip tilbyder vi hele pakken (som man siger): Når du hyrer en mandestripper fra poledancer.dk, får du en rutineret danser, som kan sine moves, og oven i købet kan tilbyde et pole show som man ellers mest kender det fra damestrip. Den dygtige og erfarne mandestripper kender til vigtigheden af på forhånd at have afstemt forventningerne med sin kunde, og samtidig lodde stemningen under selve showet. En mandestripper, som kan sit kram, vil aldrig overskride grænserne hos sit publikum, og derfor er det utroligt vigtigt med en god situationsfornemmelse og en god portion fingerspitzgefühl. Dette er vi meget bevidste om hos poledancer.dk, og vi gør meget ud af at planlægge showets indhold på forhånd i samarbejde med arrangøren. Hvis din veninde, kollega, søster eller lignende for eksempel er religiøs eller har andre personlige grænser, er det vigtigt at få dette afklaret på forhånd, så mandestripperen ikke uforvarende kommer til at overskride disse. Føler hovedpersonen sig for eksempel beklemt ved en intim lap dance, og mandestripperen ikke er opmærksom på dette, kan situationen lynhurtigt blive akavet. Er hun derimod frisk på det hele, kan showet udvides med diverse tilkøbs muligheder, for eksempel body tequila, flødeskum, leg med dildoer eller en fræk og nærværende lap dance.

 

Lige som forbillederne i Chippendales går vi hos poledancer.dk meget højt op i, at der her er tale om et show, og ikke noget, som involverer sex direkte. Mandestrip er sensuelt, frækt og pirrende, men bør aldrig antage karakter af samleje. Mandestripperen vil typisk bruge mange hoftevrid, stød og vuggende bevægelser i sin dans, men dette betyder ikke, at han ikke har grænser – og slet ikke, at han har tænkt sig at overskride dine eller de andre deltageres. Den professionelle mandestripper kan forføre med et flirtende blik, et smil og en fræk bevægelse, uden at det kommer til at virke overdrevent perverst eller vulgært.

More articles