Billig og erfaren boligadvokat garanterer jer en tryg bolighandel

05 February 2018
admin

editorial

For mange boligkøbere gælder det om hurtigt at få underskrevet købsaftalen, når de har fundet drømmeboligen. Der er ofte flere interesserede købere på banen, og derfor kan det være fristende lynhurtigt at slå til. Det er dog en fordel at få en boligadvokat til at gennemlæse købsaftalen og alle dokumenter, før du skriver under på en købsaftale, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser. Du kan med fordel hyre en boligadvokat tidlige i forløbet – allerede mens du stadigvæk kigger på bolig – for så kan du så tidligt i processen som muligt få den bedste rådgivning og en tryg bolighandel.

En boligadvokat til den bedste pris

En boligadvokat behøver ikke at koste kassen. Du kan sagtens finde en dygtig og erfaren boligadvokat til en favorabel pris, og pengene er godt givet ud set i lyset af, hvor store summer der som regel er på spil, når der handles boliger. Du kan f.eks. vælge en boligadvokat, der tilbyder faste lave priser som eksempelvis eBoligadvokat på Frederiksberg. Her er priserne helt gennemskuelige, og der er ingen ekstra gebyrer eller omkostninger. Læs mere her https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.

Skræddersyede boligpakker til faste priser

eBoligadvokat tilbyder faste lave priser på boligpakker, og hvad enten det er hus, andelsbolig, ejerlejlighed, sommerhus, projektbolig eller forældrekøb, så kan du helt sikkert finde en boligpakke, som passer til dig. Boligpakken omfatter gennemgang af alle dokumenter og købsaftalen, skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse m.m. Eksempelvis koster en boligpakke 6.250 kr. inklusiv moms, hvis det er køb af hus eller ejerlejlighed, og hvis det er en andelsbolig, så koster boligpakken 4.000 kr. inklusiv moms. eBoligadvokat har dygtige og erfarne boligadvokater ansat, som giver dig en hurtig sagsbehandling inden for 24 timer, og hvor du får en meget professionel køberrådgivning. Ejendomsmægler er sælgers mand, men en dygtig boligadvokat er 100 % på din side i en bolighandel.

Tryghed, tilgængelighed og gratis samtale

Hos eBoligadvokat lægger de stor vægt på tryghed og tilgængelighed, hvilket betyder, at du som boligkøber er i den bedste professionelle hænder, og du får netop den rådgivning, du har brug for. Du kan endvidere booke en gratis og uforpligtende samtale, hvis du gerne vil vide mere om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig. Samtalen foregår enten på kontoret på Frederiksberg eller telefonisk.

More articles