Tre gaveideer til manden der har alt

21 oktober 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Åh nej, jul eller en fødselsdag nærmer sig, og du skal finde en gave til manden, der har alt. Hvad skal du så finde på? Du kan jo ikke bare lade være med at komme med en gave, samtidig vil du jo også gerne give ham noget, som han bliver glad for. 

Et godt sted for dig at finde forslag til gaven til manden der har alt, er på hjemmesiden genialegaver.dk. De har skabt en række gaveguides til forskellige personer, deriblandt selvfølgelig også manden, der har alt. Det er derfor et oplagt sted for dig at få masser af inspiration. 

Vi er også blevet inspireret af dem til denne artikel. Du kan derfor også få tre bud lige her. 

1. Hjemmebrygget øl 

Noget, der kan indtages, er som regel altid et hit hos manden, der har alt. Det er derfor oplagt, at du overvejer det. Der kan du for eksempel se på, hvilken form for alkohol han godt kan lide. Er han vild med øl, kan du for eksempel give ham et sæt, så han selv kan brygge sin øl. 

2. En oplevelsesgave

Oplevelser med dig får manden, der har alt forhåbentlig aldrig nok af. Derfor er det også en oplagt gave. Alt efter, hvad han er til, kan du for eksempel invitere ham ud at rejse, i teatret, til koncert, ud at springe i faldskærm, køre ATV, ud at fange fisk eller noget helt andet. Der er så mange muligheder, når det kommer til oplevelsesgaver. 

3. Chips og dipskål

Manden, der har alt, har sikkert både en skål, der kan rumme chips, og en skål, der kan rumme dip, men har han en, der kan rumme chips og dip på samme tid? Sådan en kan du købe, der er en større skål, hvor chipsen kan være og over chipsene “svæver” så en mindre skål med dip. Perfekt til, når han vil sidde i sofaen og spise chips, så spilder han ikke. 

Flere Nyheder