Spar penge når du handler online

22 July 2018
Marie Pedersen

editorial

Rabatkodeautomaten.dk er en dansk forbrugerportal, der blev grundlagt i 2017. Det er den hurtigst voksende af sin slags, og firmaet samarbejder med hundredvis af webshops. Siden bliver flere gange om ugen opdateret med nye, fordelagtige rabatkoder, som du kan bruge i forbindelse med handel på nettet.

På Rabatkodeautomaten.dk finder du en søgefunktion, der gør det nemt for dig at søge efter den eller de butikker, du gerne vil finde en rabatkode til. Måske er du heldig – Rabatkodeautomaten.dk ligger nemlig inde med over 1000 rabatkoder, som du kvit og frit kan benytte dig af. På den måde kan du spare penge, næste gang du shopper online. På siden finder du bl.a. en liste over de mest populære webshops, som Rabatkodeautomaten.dk samarbejder med.

Du finder bl.a. rabatkoder til kendte webshops som Stylepit, Zalando, MyTrendyPhone, Mofibo, Foodhub, ASOS og mange, mange flere. Der er således mulighed for at spare penge, hvad enten du skal købe tøj, lydbøger, mad osv.

Rabatkoderne kan variere fra butik til butik. Nogle rabatkoder giver dig gratis fragt, nogle giver dig mulighed for at rabat på selve købet, når du handler. Derudover kan du f.eks. få et beløb i velkomstbonus hvid du er ny kunde hos den pågældende webshop, samt finde informationer om udsalg hos webshops. Det er nemt og hurtigt at benytte sig af en rabatkode. Du skal blot holde øje med et felt, der giver dig mulighed for at indtaste en rabatkode. Oftest vil det være umiddelbart inden betalingen fuldføres og købet gennemføres.

Som en yderligere hjælp til dig, der vil spare penge, finder du på Rabatkodeautomaten.dk en funktion, hvor du kan sammenligne priser på forskellige services, herunder mobilt bredbånd, dating og casino.

Rabatkodeautomaten.dk er et perfekt værktøj til dig, der f.eks. er studerende, eller dig der bare gerne vil spare nogle penge, og samtidig forsøde tilværelsen med produkter købt online.

More articles