Sonnerupgaard Gods – fest og selskab i skønne omgivelser

15 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om at fejre dit bryllup i omgivelser, der er lige så romantiske som selve begivenheden, eller søger du lækre faciliteter til at danne rammen om dit næste store firma arrangement? Så bør du tjekke Sonnerupgaard Gods.

Hvad er Sonnerupgaard Gods?

Sonnerupgaard Gods er en af de mest velbevarede herregårde i Danmark. Med sin underskønne beliggenhed i det midtsjællandske, nærmere betegnet tæt på Sagnlandet Lejre og de store fredede natur områder som nærmeste nabo, får du det ikke smukkere.

Såvel fest lokaler som kursus og konference center har til huse i bevaringsværdige bygninger som er renoveret efter alle kunstens regler og i respekt for de smukke detaljer. Samtlige mødelokaler, konferencelokaler og festlokaler på Sonnerupgaard Gods bærer præg af historiens vingesus – og man har gennem den nænsomme istandsættelse formået at bevare den romantiske og fortryllende atmosfære.

image

Hold fest på Sonnerupgaard Gods

Den smukke indretning og de bjergtagende omgivelser gør Sonnerupgaard Gods til det oplagte venue for dit bryllup – i hvert fald hvis du ønsker at denne begivenhed skal være helt og aldeles magisk fra start til slut.

Sonnerupgaard Gods råder over festlokaler i alle størrelser, selvfølgelig indrettet og pyntet op helt efter dine ønsker. Du kan i samarbejde med de dygtige arrangører selv sammensætte aftenens menu, og bestemme graden af forplejning. Og du kan fuldende dagen med overnatning i den romantiske brude suite på Sonnerupgaard Gods.

Glæd dine medarbejdere med en firmafest på Sonnerupgaard Gods

Skal firmaets årlige sommerfest afvikles i naturskønne omgivelser, kan du med stor fordel tage kontakt til Sonnerupgaard Gods. Foruden mødelokaler og forplejning kan Sonnerupgaard Gods hjælpe med diverse sjove og udfordrende lege og øvelser til team building, som kan ryste medarbejderne i din virksomhed eller i afdelingen tættere sammen.

Du kan klikke ind og læse meget mere, og kontakte Sonnerupgaard Gods direkte via hjemmesiden på sonnerupgaard.dk.

Flere Nyheder