Smslån er en nem og fleksibel løsning

29 May 2017
Emilie Jacobsen
image

Du behøver ikke at sidde derhjemme foran computeren eller at gå ned i banken for at få et lån. Det kan i mange tilfælde være nok, at du bare finder mobiltelefonen frem, der hvor du er, og sender en sms. Du har nemlig i dag gode muligheder for at tage et smslån

Navnet smslå siger næsten det hele: Det er et lån, som du tager over sms’en. Du sender altså alle de relevante oplysninger i forhold til at få lånet. Det kan for eksempel være, hvor mange penge du vil låne, hvad du hedder, hvor du bor, og hvad dit cpr nummer er. En stor fordel ved et smslån er, at du meget hurtigt finder ud af, om du kan tage lånet eller ej. Det er nemt og hurtigt for låneudbyderen at danne sig et overblik over de oplysninger, som du har sendt, så de kan finde ud af, om de vil låne dig pengene eller ej. Du kan derfor regne med, at du hurtigt får en sms tilbage, hvor der står, hvor meget du må låne. 

Hvis du gerne vil have mere information om, hvad et smslån er, og hvad du skal være opmærksom på, når du tager det, er det en god ide, at du går ind på siden 117banker.com. De har nemlig en masse information som emnet. Det er for eksempel, hvad du skal være opmærksom på i forhold til lånet. 

Den største fordel ved et smslån er selvfølgelig, at det er så fleksibelt at tage det. Du kan nemt og hurtigt søge om lånet, lige meget hvor du er henne. Det kan være, at du er ude at prøve brudekjole, og at du falder for en model, der er lidt dyrere, end hvad du havde budgetteret med. Det kan også være, at du finder den helt rigtige stol i antikvitetsbutikken til dit hjem. I begge tilfælde kan det være en god ide, at du kan slå til med det samme – du kan ikke vide, om det er der om en måned, når du har sparet pengene op. Når du ved, at du får et smslån, kan du købe med det samme. Så ved du, at du hurtigt har pengene stående på din konto. 

Det er selvfølgelig ikke store beløb, som du kan låne via sms. Det vil typisk være lån på op til 10.000 kroner. Hvis du vil låne flere penge, må du i banken eller hen foran computeren for at skrive en mere udførlig ansøgning. 

More articles