Serviceniveau og faglig kvalitet helt i top

05 October 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

Centralt i Odense ligger et autoværksted ud over det sædvanlige. Her udføres alt i mekanisk arbejde samt el-, hydraulik- og smedearbejde.

Man skal stå tidligt op for at finde en opgave, Odense Auto-El ApS ikke kan klare. De udfører alle slags opgaver på alle former for kørende materiel og lægger i deres arbejde stor vægt på faglig kvalitet og højt serviceniveau. De har både private kunder og erhvervskunder.

Odense Auto-El ApS favner bredt. De reparerer og servicerer biler af alle mærker og årgange, inklusive nyere biler med fabriksgaranti. I sidstnævnte tilfælde gør de en dyd ud af at reparere i henhold til fabrikantens forskrifter og stempler i servicebogen, så fabriksgarantien bibeholdes.

Naturligvis reparerer og servicerer værkstedet også el- og hybridbiler.

Den nyeste teknologi vil altid være at finde i både testudstyret og på værkstedet. Samtidig har alle mekanikerne de sidste nye uddannelser og kurser, så de altid er opdateret. Medarbejderstaben tæller auto-elektromekanikere, klejnsmede, karetmagere, personvognsmekanikere og lastvognsmekanikere.

Ud over de gængse og normale værkstedsydelser tilbyder Odense Auto-El ApS en bred palette af andet relevant udstyr.

 

automekaniker

 

For eksempel er et af deres specialer salg og reparation af oliefyr i erhvervskøretøjer. Det være sig kabine-/hyttevarmere (vand eller luft), rumopvarmning af kassevogne, og som noget helt specielt: montering og reparation af oliefyr i blomsterbiler.

Et andet speciale er udførelse af fartskriverkontrol efter de lovbefalede lovkrav, idet de hertil har den nyeste I-Autorisation. Det indebærer, at de kan montere, opstarte og udføre 2-års eftersyn på den nye intelligente fartskriver. Desuden udfører de lovpligtig kontrol af hastighedsbegrænser og udstedelse af attest til brug ved periodisk syn.

Ingen begrænsninger i ekstra tilbehør

Odense Auto-El ApS har desuden forhandling af bl.a.

• Batterier i alle afskygninger (også til motorcykler)
• Startere og generatorer
• Salg og montering af alle former for ekstraudstyr
• Reservedele til bagsmæklifte
• Hydraulikslanger og fittings
• Containerhejs
• Nye dæk (og opbevaring på dækhotel)
• Og meget, meget andet

Firmaets motto er: ”Hvad vi ikke har, skaffer vi”.

Endelig har Odense Auto-El ApS et godt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber, så de selv kan taksere skader på personbiler.

Vil du vide mere om Odense Auto-El ApS, så tjek deres hjemmeside: https://oae.dk/.

More articles