Sælg din bil via en bilforhandler

17 februar 2021
Lotte Hindsberg

Går du med planer om at sælge din bil, kan du enten selv lave et opslag på internettet, hvor du viser billeder af bilen, samtidig med at du har skrevet en salgstekst, hvor du i ærlige og positive vendinger fortæller om bilen. Alternativt kan du henvende dig til en forhandler og sælge bilen til ham, hvorefter han så sælger bilen videre.

Du kan sagtens opleve at du har sat din bil til salg på internettet og så bliver du kontaktet af en bilforhandler, der gerne vil købe bilen. Fordelen ved at sælge den til en bilforhandler er at du slipper for selv at bruge tid på at vise bilen frem og bruge tid på at svare på spørgsmål fra mulige kunder. Du slipper også for smarte købere, der vil prøve at presse prisen ved at fremhæve bilens mange fejl, blot fordi de ikke vil betale fuld pris.

Køb og salg på samme tid

Hvis du har planer om at købe en ny bil, samtidig med at du vil sælge den gamle, kan du med fordel kontakte en bilforhandler. Ofte vil du få en langt bedere pris for din gamle bil, hvis du samtidig vælger at købe en ny bil hos samme forhandler. Det er værd at have med i overvejelserne, når du skal sælge og også har kig på en ny bil. 

Når du skal sælge din bil er det vigtigt at du præsentere den fra den bedst mulige vinkel. Sørg for at den pæn og ren. Både når du tager billeder af den og når du fremviser den. Jo bedre førstehåndsindtryk, jo nemmere har du ved at sælge bilen og jo højere pris, kan du få for bilen.

Er der store fejl eller skader kan du med fordel få dem lavet inden. Mindre fejl og skader kan du prøve selv at fixe. 

Flere Nyheder