Sådan kan du bedre holde varmen i en sovepose

Når man sover i en sovepose, så gør man det jo som regel udenfor, så hvis du er til at ligge med sovepose indenfor, eller du ikke har noget andet valg end at sove med en sovepose indendørs, så er de her råd måske ikke så meget for dig, selvom der måske er tips at hente.

For her skal vi tale om at sove udenfor i soveposer, hvor vi ikke vil tale så meget om, hvordan man vælger den rette af slagsen, eller hvordan man lægger sig behageligt, men ganske enkelt hvordan man holder varmen i sådan en.

Det er jo det meste basale, som man skal have på plads, for ellers kan man risikere, at man ikke vågner dagen efter…

Så tjek vejrudsigten som det første, hvordan vejret bliver der, hvor du skal sove, hvis det nu skifter om i løbet af natten.

Sover du i en ørken, så er det varmt om dagen, men virkelig koldt om natten.

Find varmen i soveposen

Dernæst skal du folde dig godt sammen, så din kropsvarme bliver i posen, og er I flere om at sove sammen i soveposer, så læg jer tæt, så I kan deles om jeres kropsvarme.

Har du mulighed for det, så kan du lægge et tæppe eller en dyne over soveposen, selvom det kan være lidt bøvlet at gøre.

Eventuelt kan man kravle ned i soveposen og lade en anden putte en godt til, så man ligger nærmest i et vakuum i soveposen. Så skal man bare bede til, at man ikke skal op at tisse i løbet af natten.

Har du en varmedunk, så kan du bruge den også, om det er til fødderne, på maven eller bag nakken, så du kan holde varmen ekstra godt her – eventuelt med flere varmedunke!

Så er det ellers bare med at få en god nats søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *