Lav din egen praktiske suttekæde til dit barn

Der er ikke noget større, end når der sker en familieforøgelse. Det kan du helt sikkert også nikke ja til, hvis du allerede har børn eller har et barn på vej.

Hvis du har et barn på vej, så har du sikkert allerede investeret i diverse babyudstyr, tøj m.m. I den sammenhæng kan det være guld værd med en suttekæde, som både er praktisk og smart, da den holder styr på sutten, som ellers hurtigt bliver tabt. Lige når det kommer til suttekæder, så har du god mulighed for at lave en selv – og det er der flere gode grunde til at gøre. 

Derfor skal du selv lave en suttekæde

Det er nemt at lave sin egen suttekæde

Det gode ved selv at lave en suttekæde er, at der findes mange guides online, du kan følge. På den måde bliver du hjulpet godt fra start til slut. Når det er sagt, så er det også relativt nemt at lave en suttekæde selv. Det behøver derfor ikke være et stort og uoverskueligt projekt, som tager en masse tid. 

Du gør suttekæden mere personlig

Når du selv laver en suttekæde, kommer du også til at gøre den endnu mere personlig. Du kan bruge lige de farver, som du ønsker, du kan få dit barns navn på, og så kan du give dit barn en gave, du selv har lavet, hvorfor den også bliver ekstra speciel.

Du kan lave en suttekæde af gode materialer 

Flere og flere forældre har fokus på, at deres børn ikke kommer i kontakt med legetøj, tøj m.m., som indeholder unødvendig kemi. Dette er selvfølgelig også noget, som er tænkt over, når du laver din egen suttekæde. Du finder nemlig pakker, som indeholder diverse perler, som naturligvis er giftfri. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt kæden kommer i munden eller ej.