Lad dit barn dyrke sport

Der er flere fordele ved at lade sine børn dyrke sport, såsom at sørge for at de får et sundere liv, får mere akademisk integritet, og meget mere

At give børn mulighed for at deltage i udendørs fritidsaktiviteter, såsom sport, hjælper dem med at udforske og udvikle færdigheder, der anses for at være gavnlige i hele deres liv. Ved at deltage i sportsaktiviteter udsættes børn for forskellige mentale, sociale, følelsesmæssige, fysiske og uddannelsesmæssige fordele.

Udvikling af selvtillid

Flere undersøgelser har antydet, at deltagelse i en sport kan hjælpe med til at udvikle dit barns selvværd og selvtillid. Bevægelser som en high-five fra en holdkammerat, et klap på ryggen eller et håndtryk, når en kamp er forbi, hjælper med at opbygge selvtillid. Ord med ros eller opmuntring er også med til at opbygge selvtillid. Dette hjælper dem også med at lære at stole på deres egne evner. Det er dog vigtigt at huske, er at deres selvværd ikke bør skelnes ud fra sejr eller tab. Konstruktiv kritik bør være en vigtig rolle i at hjælpe børn med at lære at acceptere deres svagheder og arbejde på dem for at forbedre sig selv. For at gøre dette kan du opfordre dit barn til at dyrke sport og altid spørge dem, om de nød det eller ej, snarere end om de vandt eller tabte.

Sociale færdigheder

At dyrke sport hjælper børn til at udvikle sociale færdigheder, som ville være til gavn for dem når de bliver ældre. Sport lærer dem om teamwork og samarbejde med andre. De lærer at interagere med mennesker i forskellige aldre. Sport kan give børn en følelse af at høre til og en mulighed for at få nye venner. Hvis de bevæger sig rundt i flere venskabskredse, kan det være med til at forbedre deres kommunikationsevner, hvilket vil hjælpe dem i deres fremtidige karriere og forhold.

Hvis dit barn endnu ikke er klar til at komme med på et hold, så kan du starte med at købe et fodboldmål til haven, og inden længe kan barnet spille med på et fodboldhold.