Køb en dør som den bedste mulighed

13 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Heldigvis fås de fleste hjem med døre, om det er udedøre, hoveddøre, værelsesdøre, terrassedøre, franske døre eller noget helt andet.

Der eksisterer nemlig mange forskellige døre, om man betragter formålet med dem, eller hvad det er for en stil, man går efter – og den slags kan heldigvis kombineres.

Men som et hjem skifter hænder, eller man selv skifter mening, så er der nogle døre, som der skal fjernes, mens andre skal sættes op.

For tiden er det meget populært at have store, åbne rum, men tiden kan vise sig at skifte, så det snart bliver populært at lukke det hele mere til igen; og hvis man bor småt, er det formentlig rart, at man kan skabe nogle flere værelser på den lille plads, som man har.

Men hvordan får man så fat på de døre? Hvis du møder forslaget: “Køb dør!” så er det det bedste forslag.

image

Køb altid døren, når den mulighed melder sig

Det er måske ikke noget, som man lige skænker så mange tanker i det daglige, men sådan en dør bliver jo godt slidt, også selvom man holder den åbent eller lukket det meste af tiden.

Og det er ikke kun hængslerne, dørhåndtagene, listerne med videre, som der bliver slidte, som man kan udskifte, det er hele døren, der bliver medtaget med tiden.

Derfor kan man ikke være sikker på, at man kan tage en dør, som man har haft opmagasineret et sted, og bruge den ved det nye indgangsparti.

Også selvom man har en ældre dør, som man mener, man ikke har brugt så meget, så vil det altid være bedre, at man køber den fra ny af.

Således er der ingen grund til, at man begynder at overveje at overtage en gammel dør af andre heller, glo efter en til storskrald eller søge efter en på en genbrugsplads.

Køb den dør hver gang!

Flere Nyheder