Hent receptmedicin i nærheden af dig

10 May 2020
Mie Clemensen

editorial

En stor del af danskerne har brug for receptpligtig medicin, og det er heldigvis blevet nemmere at få sig et overblik online over sine medicinordinationer, hvor mange gange endnu man kan få den pågældende medicin udleveret og anmode sin læge om at få fornyet sine recepter. Hvis man er syg, eller har en meget travl hverdag, kan det være en aflastning i hverdagen at kende et sted i nærheden, hvor man selv eller en pårørende kan hente den medicin man har brug for.

Der er gode og rummelige apoteker mange steder i landet, også i Danmarks 6. største by Randers i Østjylland.

Hvis du bor i Randers, har du måske let adgang ned til Vestertorv, hvor Jernbane Apoteket ligger centralt på et hjørne. Her kan man både hente receptmedicin i Randers, og købe medicin og andre plejeprodukter i håndkøb. Apoteket er centralt placeret i byen og tilbyder service hvor farmaceuter og farmakonomer rådgiver om pleje, lindring og medicin. Langå Apotek og Apoteket Thors Bakke er også en del af Jernbane Apoteket. 

På apoteket får man pakket sin medicin efter lægens anvisninger, så man kan føle sig tryg ved at man får den korrekte dosis, og ikke kommer til at ligge inde med unødige medicinrester, bl.a. ved at man får udleveret sin medicin til 14 dage ad gangen.

Apoteket i Randers tilbyder også ydelser som medicingennemgang, til dem der tager fem eller flere slags medicin dagligt, en medicinsamtale, hvis man for nyligt har fået konstateret en kronisk sygdom, TPI til dem der tager inhalationsmedicin og dosisdispensering, der fungerer som en hjælp til at få styr på sin medicin.

På flere apotekers hjemmesider kan man også læse Apotekets Sundhedsmagasin, der er fyldt med relevante produkter for sæsonen og gode råd.  

Jernbane Apoteket har åbent alle dage undtagen søndag, og åbner kl. 9 hver morgen. 

More articles