Giv fuldmagt til din advokat om at underskrive skødet

06 February 2018
Emilie Jacobsen

editorial

I dag foregår det digitalt, når du skal have tinglyst skødet af din bolig. Før 2009 var det noget, der foregik på papir og i byretten, men i dag bliver det hele gjort via nettet. Det kan gøre, at der er nogle, der ikke er helt så trygge ved situationen som tidligere. Det er særligt ældre, der ikke er så vant til, at tingene foregår via nettet, der har det på den måde. Men du kan jo ikke lade være med at købe et hus og slet ikke lade være med at få det tinglyst, bare fordi du ikke har det så godt med nettet. Der kan det dog være en god ide, at du giver din boligadvokat fuldmagt til at hjælpe dig. 

Når du skal købe en bolig i dag, er det vigtigt, at du har kontakt med en boligadvokat lige meget hvad. Det kan for eksempel være en boligadvokat fra eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe boligkøbere til en god handel.

Boligadvokaten kan gennemgå papirerne på den bolig, som du gerne vil købe, og finde ud af, om det er et godt køb eller ej. Hvis han eller hun ikke mener, at det er det, kan du lade være med at købe boligen – eller prøve at få boligen ned i pris, så den afspejler boligens faktiske værdi. 

Når du har fundet frem til den rigtige bolig, og din advokat har sagt god for den, har du også brug for advokatens hjælp til at lave skødet eller at læse det igennem. Det er typisk enten køberens advokat eller sælgerens ejendomsmægler, der laver skødet, men den anden part får selvfølgelig en ekspert til at læse det igennem, så vedkommende er sikker på, at alt er, som det skal være. Det vil derfor slet ikke være så grænseoverskridende, som det måske lyder, at give din advokat fuldmagt til at underskrive skødet digitalt – I har jo allerede samarbejdet flere gange. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/skoede/ 

More articles