Fransk psykolog: Hvor finder du en?

Når der skal findes psykologhjælp i Danmark, så kan der blive behov for, at der også findes en psykolog, som kan flere sprog. For Danmark består af flere og flere nationaliteter, og derfor giver det selvfølgelig kun mening, at der også kan findes psykologer, som kan hjælpe med terapi til dem, som har brug for det. 

At man kan forstå hinanden i terapi har utrolig stor betydning for terapien, og hvor langt man kan nå. Det giver naturligvis sig selv, men man oplever det for alvor, hvis der f.eks. bruges en tolk i terapien. Mange vil helt sikkert også opleve, at det ikke er helt så ideelt, som hvis man har en psykolog, der taler flydende fransk. Måske bliver tingene ikke oversat korrekt, og derfor kan der også gå meget mening tabt, når der skal en tredje part indover.

Mange vil helt sikkert også opleve, at terapien bliver mindre flydende og mindre naturlig – og det er selvfølgelig noget, som kan påvirke, hvor meget man som klient har lyst til åbne sig op overfor psykologen. Derfor kan det også godt svare sig, at man leder efter en fransk psykolog.

Sådan finder du en fransk psykolog

Der er flere ting, du selv kan gøre, når du skal finde en fransk psykolog. Noget af det mest ideelle er, at du starter en Google-søgning. Her kan du hurtigt få et overblik over, hvad der findes i dit lokalområde – og ved at ringe til psykologen kan du hurtigt fornemme, hvor flydende psykologen er til det. Hvis du oplever, at sprogbarrieren bliver for stor, så er der en idé at søge videre. 

Du kan selvfølgelig også altid høre i dit eget netværk, om der er nogen, som kender en fransk psykolog. Nogle gange skal man ikke særlig mange led ud, når man spørger blandt dem, man selv kender.