Fjern kabler fra dit gulv

19 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er i vores optik intet værre at kigge på end et par kabler, som ligger hen af gulvet, fordi man ikke lige har fået dem skjult. Hvis man er en af de personer, som får dårlig smag i munden nu, og kigger ned på de kabler der kommer ud fra tæppet, så er dette artiklen til dig.

Hvad er kabelbakker

En kabelbakke er to stykker plastik man kan sætte sammen, hvor der er et hulrum i midten. Kabelbakker bruges til at skjule kabler eller andet, som man kan trække gennem kabelbakken. På bagsiden af en kabelbakke sidder der typisk noget klister, som gør at man nemt og hurtigt kan sætte kabelbakken fast på en væg, et gulv eller andre steder. Hvis de kommer uden tape/klister, så kommer de typisk med huller til skruer, så man nemt og hurtigt kan skrue dem fast.

Læs mere om kabelbakker her: https://siltec.dk/

Kabelbakker kan bruges i indretningen

Selvom kabelbakker måske er et kedeligt ord, når man læser det, så kan man faktisk inkludere dem i sin indretning. Kabelbakker kan fås i forskellige former, farver og længder. Derudover kan man selv skære dem til, hvis de ikke helt passer til det sted man skal bruge dem. Derfor kan man inkludere kabelbakker i sin indretning. Det kan være ved at male dem en anden farve en væggen, male dem samme farve som væggen, eller bruge dem på en helt tredje måde.

Kabelbakker er billige

På trods af, at en kabelbakke er noget så fantastisk, så koster de ikke særlig meget. Alt afhængig af størrelse, farve, mærke og form, så kan de fås for alt fra et par kroner og opefter. Derfor er der ingen undskyldning for, ikke at bruge kabelbakker til at holde styr på sine kabler, og samtidig gøre dem pænere at kigge på.

More articles