Find nye og brugte biler hos din lokale bilforhandler i Aalborg

Mangler du en ny bil, eller har du brug for hjælp i forbindelse med reparation eller service af din eksisterende bil – og bor du i Nordjylland? Så kan du finde, hvad du søger hos det nordjyske bilhus JOKA Biler.

Hvad er JOKA Biler?

JOKA Biler er din bilforhandler i Nordjylland. JOKA Biler har til huse i Mou ved Storvorde hvorfra det succesfulde bilhus drives.

Hos JOKA Biler kan du få hjælp til alt hvad der har med biler at gøre. JOKA Biler kan hjælpe dig med at finde din nye bil uanset om du er på udkig efter en fabriksny model eller en brugt én af slagsen. Du finder altid et stort og velassorteret udvalg af brugte biler til salg hos JOKA Biler.

JOKA Biler sætter en stor ære i udelukkende at sælge brugte biler af nyere dato i fin og køreklar stand hvor sikkerheden er i top og alting er gennemtjekket. Derfor kan du være 100% sikker på at prisen står mål med kvaliteten når du vælger en bil fra JOKA Biler.

I JOKA Bilers brugtvogns sortiment kan du finde biler af mærkerne Audi, Chevrolet, Citroën, DS, Ford, Hyundai, Mercedes Benz, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota og Volkswagen. Når du køber en brugt bil hos JOKA Biler er du garanteret rigtig meget bil for pengene. Og du kan samtidig få hjælp til servicering og reparation af din nye bil på JOKA Bilers autoværksted.

Service og reparation af biler hos JOKA Biler i Nordjylland

JOKA Biler råder nemlig, foruden brugtvogns forhandler delen, over et veludrustet autoværksted som tilbyder alle de mest almindelige services i forbindelse med reparation og udskiftning af dele. JOKA Biler tilbyder samtidig undervogns behandling og antirust behandling med PAVA samt reparation af autoglas, for eksempel ved stenslag.

Du kan læse mere om JOKA Biler på bilhusets hjemmesiden jokabiler.dk.

2 thoughts on “Find nye og brugte biler hos din lokale bilforhandler i Aalborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *