Find din lokale akupunktør i Valby

02 marts 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du går og overvejer alternativ behandling som et led i din behandling – hvad end denne er mod smerter, stress eller spændinger – er det en god idé at tjekke din nærmeste klinik for akupunktur.

Hvordan virker akupunktur?

Den originale kinesiske akupunktur tager udgangspunkt i det medicinske paradigme som var og til en vis grad stadig er – fremherskende i den østlige del af verden. Inden for dette paradigme anskues det menneskelige legeme som bestående af en række energi baner kaldet meridianerne.

Gennem disse meridianer strømmer livsenergien chi eller qi – og dette flow skal helst være uhindret. Er der blokeringer i energi flowet kan det medføre ubalancer i kroppen. Og så er det at der opstår spændinger, smerter og inflammatoriske tilstande i legemet samt mentale forstyrrelser.

Akupunktør Valby

Når akupunktøren placerer nålene strategiske steder på kroppen er det for at fjerne de blokeringer som giver anledning til disse dårligdomme. Akupunktur hjælper således med at løsne op for blokaderne så energien kan flyde frit i meridianerne – og så får kroppen de bedste forudsætninger for at helbrede sig selv.

Kan jeg have effekt af akupunktur?

Hvis du lider af en fysisk eller mental dårligdom som beskrevet oven for, og du gerne vil have den maksimale effekt af din behandling, kan du med stor fordel supplere denne med akupunktur.

Du vil relativt hurtigt kunne mærke en effekt af din behandling. Og du vil, såfremt du indgår i et decideret behandlings forløb, kunne mærke de længere varende effekter i form af bedre nattesøvn og mere overskud i hverdagen samt et nedsat stress niveau og reduceret tendens til inflammation.

Hvor kan jeg få akupunktur i Valby?

Bor du i Valby eller omegn kan du få tilbud om akupunktur behandlings forløb hos Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej. Du kan læse mere, og bestille tid til behandling, via klinikkens hjemmeside på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder