Få rettet tænder nemt og bekvemt med Invisalign

14 september 2020
Astrid Pedersen
Få rettet tænder nemt og bekvemt med Invisalign

Er dit smil gået hen og blevet lidt skævt – på den knap så charmerende måde? Så kan du overveje en tandregulerende behandling. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få rettet op på skæve tænder og opnå et flot og regelmæssigt tandsæt, også selv om man er vel ude over sin første ungdom.

Tandretning er nemlig ikke kun for børn i den skolesøgende alder. Tænderne flytter sig hele livet. Dette betyder at du, selv om du havde flotte, lige tænder som ung, sagtens kan få skæve tænder når du bliver ældre. Det betyder så til alt held også at du sagtens kan få rettet tænderne på plads igen som voksen. Og den helt gode nyhed er at dette kan foregå helt uden at det kan ses at du er i gang med et tandregulerings forløb.

Ret tænderne med Invisalign – den usynlige tandbøjle

Du behøver nemlig ikke at skulle trækkes med en grim og klodset fast monteret bøjle når du ønsker at få rettet dine tænder som voksen. Den fastsiddende metalbøjle – også kendt under navnet ”togskinnen” – benyttes i dag primært til retning af tænder hos børn.

Der er mange fordele ved at anvende en fast monteret tandbøjle til børn. Først og fremmest kan den ikke tages ud, og tandlægen kan således være sikker på at barnet ikke bare smider bøjlen væk.

Denne forholds regel er ikke så nødvendig når det gælder voksne, som trods alt har en anden disciplin og selv kontrol, og derfor kan få rettet tænder ved hjælp af de løse, udtagelige Invisalign skinner. Her vil du have fordelen af at kunne tage bøjlen ud når du skal spise eller børste tænder. Og de transparente skinner er, når monteret korrekt i din mund, stort set usynlige.

Du kan læse mere om Invisalign bøjlen på https://yousmileismile.dk/ 

Flere Nyheder