Få nyt og flot træværk med malerfirma fra Lyngby

06 oktober 2020
Maya Hindsberg

Er du sommerhus eller villaejer, har du med stor sandsynlighed en træterrasse og andre former for træværk på din grund. Træværk skal med jævne mellemrum gennemgås og males for at holde det pænt og vedligeholdt. Det er også en god mulighed for at få udskiftet gammelt træ, der er blevet råddent. Inden der skal males, så kan det varmt anbefales at få træværket sandblæst.

Sandblæsning er godt for udseendet 

Hvis du gerne vil have fjernet gammel maling, grønne glatte alger og skidt og snavs, så er en sandblæsning det rigtige svar. Det efterlader træet nøgent og rent og derfor er det en meget nemmere opgave at undersøge, om der er råddent træ gemt under malingen og dermed skal renoveres. Det efterfølgende resultat vil også blive meget smukkere og holde længere. Du kan evt. få et malerfirma fra Lyngby til at se på dit træværk og male det. Læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-lyngby/.

Få tre tilbud

Hvis du ikke allerede kender en maler og er sikker på, at han gør et godt job, så bør du sætte tid af til at finde den helt rigtige maler. Det er nemlig langt fra en god ide bare at ringe til den første og den bedste. På den måde risikerer du nemlig at få fat i den dyreste maler eller endnu værre, den dårligste.

Du bør derfor få mindst tre tilbud og udover prisen skal disse også indeholde, hvilken maling de bruger. Malingen har nemlig stor betydning for resultatet. En god kvalitetsmaling vil give et bedre resultat og holde længere, så du ikke behøver at få malet igen nær så hurtigt. 

Derudover så er det en god ide at spørge efter referencer fra tidligere kunder, så du er sikker på at de gør et godt job. Du kan evt. også se på sider som Trustpilot og undersøge dem på den måde. 

Flere Nyheder