Få læselysten stillet trods trætte øjne med lydbøger

27 June 2019
Astrid Pedersen

editorial

Kender du det: Du kommer træt hjem fra dit arbejde, hvor du har siddet foran en skærm i otte timer, og glæder dig til at synke ned i sofaen med en spændende bog. Men øjnene vil ikke rigtig være med. efter så mange timers overanstrengelse vil de faktisk helst bare lukke sig, eller i det mindste ikke fokusere på noget som helst. Og dette re da fuldt ud forståeligt – men meget irriterende for en rigtig læsehest!

Find læseglæden igen med lydbøger

Mange mennesker, som i deres barndom og ungdom har elsket at læse og at fordybe sig i bøgernes verden, oplever med tiden, at overskuddet til at læse bøger forsvinder. Det er ikke nødvendigvis alderen, der tynger, men den måde, hvorpå vi bruger vores tid på jobbet. Bruger du dine øjne i mange timer i løbet af en dag, vil de naturligt nok blive trætte sidst på dagen. Og så bliver det vanskeligt at få sammenhæng i en bog.

Derfor er lydbøger blevet populære som alternativ til papirbøger. Med lydbøger kan du slappe af i øjnene, samtidig med at dit sind lader sig forføre af en spændende beretning, indtalt på levende og professionel vis af en dygtig speakere eller af en erfaren skuespiller.

Før i tiden var lydbøger forbeholdt synshandicappede og mennesker med ordblindhed. Med internettets mellemkomst er det blevet muligt at mangfoldiggøre lydbøger, således at de nu er tilgængelige for alle med en mobiltelefon eller tablet, en dertil hørende app, og et abonnement på en service, som udbyder lydbøger.

Hvor finder jeg de bedste lydbøger?

Hos Politikenbooks har du adgang til et stort og varieret udvalg af spændende og medrivende lydbøger i høj kvalitet, indlæst på dansk. Med et abonnement på Politikenbooks kan du hente alle de lydbøger, du ønsker. Se hele udvalget via app’en eller på politikenbooks.dk

More articles