Få flere domæner til samme hjemmeside

03 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Kender du ikke også det med, at man ikke lige kan huske domænet til en hjemmeside? Altså, hvad det er for en adresse, man skal taste ind for at komme ind på siden?

Som regel går man så ud på en søgemaskine og søger efter navnet, indtil man finder det rette link, som man leder efter. Det kan være ens egen personlige måde lige at lave en domænetest på, selvom der også findes andre måder at lave sådan en på.

Hvis det ikke giver et resultat umiddelbart, fordi det er et meget specifikt domæne, eller man ikke er kommet tæt nok på den rette adresse, så går man op i søgefeltet og søger efter hjemmesiden, så godt som man kan huske den.

Pludselig giver det pote, hvor man så opdagede, at det var endelsen, som man ikke havde styr på, men man bliver ledt over til den rette side alligevel.

Det er der flere bagmænd bare hjemmesider, som der sørger for at gøre for at hjælpe dig.

At registrere flere domæner med samme navn, men med en anden endelse

Hvis man ejer en hjemmeside, ville det være surt, hvis man misser en masse besøgende, fordi de ikke lige kan huske, hvad ens domæne ender på, og de ikke lige kan søge det frem på en søgemaskine.

Derfor søger mange for, at de registrerer det samme domæne, men med forskellige endelser, så når folk søger efter den hjemmeside, men de rammer forkert med endelsen, så bliver man alligevel ledt over til den rette hjemmeside.

Man skal jo ikke misse kunder eller bare generelt besøgende, fordi man ikke kan huske, om hjemmesiden slutter på .dk, .com eller noget helt tredje eller fjerde.

Derfor kan det være smart at sikre sig et domæne med flere forskellige endelser, men hvor resten ellers er det samme.

Flere Nyheder