Få dit liv tilbage – vælg en professionel alkoholbehandling

31 October 2018
Astrid Pedersen

editorial

Et misbrug – det være sig af alkohol, hårde stoffer, receptpligtig medicin eller for den sags skyld spil – kan være noget af det mest ødelæggende, som kan ramme et menneske. Og det værste er næsten, at det sjældent blot er den misbrugsramte selv, det går ud over, men også hans eller hendes familie, som lider under denne svøbe. Mødre og fædre, brødre og søstre, og selvfølgelig børnene kan kun se magtesløst til mens deres kære familiemedlem svinder hen i misbrug og afhængighed.

Et misbrug har såvel psykisk og fysisk opslidende virkninger som ødelæggende konsekvenser for den misbrugsramte sociale og økonomiske forhold. Og derfor vil det som oftest ende med, at en alkoholiseret person eller en anden form for misbruger mister såvel venner, familie og job som sig selv og sin egen identitet.

Få en kvalificeret alkoholbehandling før det er for sent

Alkoholisme er blandt de mest almindelige former for misbrug i Danmark og i resten af den vestlige verden. Dette betyder dog ikke, at det er nemmere at være i familie med en alkoholiker. Der spottes ofte de samme mønstre i familier, hvor et eller flere af medlemmerne er ramt af et alkoholmisbrug – mønstre, som fører til en uhensigtsmæssig adfærd, som i sidste ende kan lægge hele familien øde. Hvis du vil undgå, at du og din familie havner i denne grimme statistik, handler det om at bryde mønstrene. Og det kan I få hjælp til på et misbrugscenter med speciale i behandling af alkoholproblemer.

Behandlingscenter Søby Park – alkoholafvænning efter Minnesota modellen

Hos Behandlingscenter Søby Park kan du få et fem ugers behandlingsforløb med tilhørende ophold, hvor du får tid og ro til at komme til hægterne oven på din afrusning. I løbet af behandlingen vil hele familien blive inddraget, så I sammen får mulighed for at rette op på den skrantende dynamik og genvinde sammenholdet på en sund g hensigtsmæssig måde. Læs mere på https://www.behandlingscentersoebypark.dk/ 

More articles