Få de rette remedier til udskiftning af iPhone 11 skærm

13 marts 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som i 2017 købte et eksemplar af den utroligt flotte iPhone 11? Så er du sikkert stadig glad for din telefon.

Den smukke og slanke model var nemlig top of the line da den blev lanceret, og er stadig langt foran konkurrenterne hvad angår design og funktionalitet. Og oplever du ingen problemer med telefonen er der ingen grund til at købe en ny én af slagsen.

Hvad gør jeg hvis skærmen på min iPhone 11 smadres?

Desværre kan der hurtigt ske det at skærmen på din iPhone splintres – for eksempel ved et fald ned på et hårdt underlag – hvilket kan gøre telefonen aldeles ubrugelig.

Hvis frontglasset er ødelagt vil du ikke kunne tilgå de apps som giver adgang til telefonens funktioner. Og så kan det være nødvendigt at få udskiftet hele skærmen på telefonen hvis den skal kunne bruges igen.

iphone 11 skærm

Reparation af iPhone 11 skærm hjemme hos dig selv

Det kan godt være rigtig dyrt at sende sin iPhone til reparation. De værksteder, som udskifter frontglas og udfører andre former for reparation af iPhone 11, tager sig som regel godt betalt. Og du kan samtidig risikere at skulle vente mange dage på at få din telefon igen.

Derfor bør du overveje selv at udskifte skærmen på din iPhone 11. Det kan sagtens lade sig gøre uden at du kommer til at ødelægge telefonen. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette udstyr og dele som matcher din smartphone.

Begge dele kan du finde hos den online forhandler Phone-Parts.dk. I den online shop på hjemmesiden Phone-Parts.dk kan du finde alt hvad du skal bruge for selv at udskifte din iPhone 11 skærm – til en brøkdel af prisen for en reparation eller en helt ny telefon.

Klik ind på Phone-Parts.dk og find de rette remedier til reparation af iPhone 11 skærm.

Flere Nyheder