Boligadvokaten hjælper dig med skødet

05 February 2018
Astrid Pedersen

editorial

Har du fast ejendom – enten alene eller sammen med andre, for eksempel en ægtefælle eller en samlever – og har du behov for at få ændret det til ejendommen hørende skøde, for eksempel i forbindelse med overdragelse af ejendommen, skilsmisse, ophør af samliv eller måske dødsfald, er det en rigtig god idé at alliere sig med en dygtig boligadvokat, som kan sørge for, at dette foregår ud fra lovens forskrifter.

Når man kommer ud i en situation, hvor det er nødvendigt at få ændret sit skøde, er det som regel i forbindelse med en livsændrende begivenhed. Det er aldrig sjovt at stå midt i en skilsmisse, eller være ved at flytte fra hinanden, og så samtidig skulle slås med alskens teknikaliteter og procedurer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med dødsfald. Det er slemt nok i forvejen, uden at man behøver være belemret med alskens papirarbejde og deadlines.

Og står du for at skulle købe ny bolig, er du sikkert mere optaget af, hvornår du kan flytte ind i dit nye hjem, end hvordan du udarbejder et skøde og får det tinglyst.

Lad boligadvokaten klare paragrafferne, når skødet skal ændres

Så er det heldigt, at der findes noget sådant som boligadvokater, som lever af at hjælpe dig trygt og sikkert igennem din bolighandel – inklusive udfærdigelse af skøde, så det kommer til at indeholde alle nødvendige oplysninger om ejerforhold, købesum, beliggenhed og anden vigtig information.

En dygtig boligadvokat vil sørge for, at dit skøde tager højde for alle tænkelige forhold, som måtte gøre sig gældende i forbindelse med overdragelse af ejendomsret. Samtidig sørger din boligadvokat for, at skødet indmeldes til rettidig tinglysning, så alle procedurer i forbindelse med bolighandelen overholdes, og du kan sove trygt om natten i fuld forvisning om, at der er tjek på skøde og andre vigtige dokumenter.

Hvis du leder efter en kompetent boligadvokat, som kan håndtere dit skøde, kan du for eksempel tage et kig på https://eboligadvokat.dk/skoede/

More articles