Bliv attraktiv på arbejdsmarkedet med Sharepoint

22 august 2021
Steffen Hansen

I denne tid er der sket mange ting på arbejdsmarkedet. Covid-19 har vendt op og ned på det hele. Nogle virksomheder har måttet fyre en masse, hvor andre har skaleret helt vildt. Derfor kan det være, at du står i en situation, hvor du ønsker at gøre dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Dette kan du gøre, ved at lære at bruge SharePoint!

Hvordan kan du lære SharePoint

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan kaste dig ud i at lære SharePoint, som er udviklet af Office. Hvis du godt kan lide selvlære, hvor du udfordrer dig selv, og forsøger at lære det ud fra nogle guides og instruktioner. Så anbefaler vi, at du hopper på internettet og finder en guide eller 5, og følger dem. Hvis du ønsker at få det forklaret samtidig, så kan du finde en videoguide på YouTube eller Vimeo.

Er du ikke til selvlære, så kan det være det er bedre for dig med et fysisk kursus. På et kursus vil du kunne få tilknyttet en underviser, en underviser som kan hjælpe dig i forløbet, og som kan forklare dig hvordan det hænger sammen. Derudover vil du kunne møde andre ligesindet, som er interesseret i at lære programmet.

Du finder SharePoint kurser flere steder i Danmark, men kommer du fra hovedstadsområdet, så kan du finde et SharePoint kursus københavn. Hvis du ikke er fra hovedstaden anbefaler vi, at du søger i dit lokalområde.

Skriv det på dit CV

Efterhånden som du bliver dygtig til SharePoint, så anbefaler vi, at du viser det frem. Det betyder kort sagt, at vi anbefaler, at du tilføjer det på dit CV. Du kan faktisk tilføje det allerede fra du er begyndt at lære det, og så løbende blot opdatere, hvor dygtig du er til programmet. Hvor du til en start skriver begynder, kan du måske efter et halvt år skrive ekspert.

Flere Nyheder