Billig boligadvokat – stor erfaring og faste lave priser

06 February 2018
admin

editorial

Det behøver ikke at være dyrt at hyre en dygtig boligadvokat til køberrådgivning, når du skal købe nyt hus eller lejlighed. Søger du efter billige boligadvokater online, har du mulighed for at sammenligne priser, så du kan finde det bedste tilbud. Hvis du gerne vil være sikker på, at der ikke kommer ekstra gebyrer eller ekstra omkostninger oveni den aftalte regning, så kan du f.eks. vælge en billig boligadvokat som eBoligadvokat på Frederiksberg, der tilbyder faste lave priser.

Boligpakker skræddersyet til forskellige typer af boligkøb

eBoligadvokat har mange års erfaring med at rådgive boligkøbere, og firmaets kompetente boligadvokater gennemgår din sag i løbet af 24 timer. Du kan vælge mellem flere boligpakker til en fast lav pris alt efter, om det er andelsbolig, ejerlejlighed, hus, projektbolig eller sommerhus, du skal købe. Priserne fremgår tydeligt af hjemmesiden, og eksempelvis koster en boligpakke i forbindelse med køb af hus eller ejerlejlighed 6.250 kr. inklusiv moms, mens en boligpakke til andelsbolig koster 4.000 kr. inklusiv moms. Pengene er godt givet ud, for du får dermed en garanti for, at alle dokumenter og købsaftalen er grundigt gennemgået, så du ved, hvad du skriver under på. I pakken er også inkluderet skødeskrivning, tinglysning, refusionsopgørelse, eventuelt advokatforbehold samt kontakt til banken og sælger/ejendomsmægler.

Få gratis samtale og tryg bolighandel

Hos eBoligadvokat lægger de stor vægt på, at du som kunde får en tryg bolighandel. Boligadvokaten er desuden meget tilgængelig, hvilket sikrer dig, at du får svar på dine spørgsmål. Du kan også vælge at booke en gratis og uforpligtende samtale, før du beslutter dig for, om eBoligadvokat skal være din sparringspartner i forbindelse med boligkøb. Samtalen foregår enten på kontoret på Frederiksberg eller telefonisk, og den kan bookes via hjemmesiden. Vælger du eBoligadvokat, så får du en dygtig og erfaren boligadvokat, som er 100 % på din side fra start til slut, når du handler bolig.

More articles