Foldestillads giver mere arbejdsrum

04 October 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er svært at forestille sig særligt mange håndværksprofessioner, hvor man ikke i et eller andet omfang har brug for stilladser til at arbejde med.

Det kan være i forbindelse med opbygning af en bolig, renovering, forbedring, tilbygning, rengøring og meget andet.

Det er simpelthen for besværligt at skulle arbejde indefra og ud, og det er bestemt ikke altid, at man har at gøre med et hus eller en bygning, som der udelukkende har en stueetage, så man kan arbejde direkte fra jordniveau med arbejdet.

Derfor har man brug for stilladser, og gennem tiden er der kommet mange forskellige typer af den slags frem, og man har forbedret og udviklet mulighederne med den slags.

Noget af det ypperste og bedste på det område er at benytte sig af foldestillads.

foldestillads

Foldestillads er med til at gøre arbejdet nemmere

Som navnet antyder, så har vi her at gøre med et stillads, som der ret så let kan foldes sammen, så det ikke fylder så meget.

Det er ikke noget nyt, at man kan klappe noget stillads sammen, men det her er noget af det bedste på markedet, hvor det allerede i sig selv ikke fylder så meget, så man kan transportere og opbevare meget det samme sted.

Desuden er det meget let at sætte sammen og tage fra hinanden igen, men det er stadig virkelig sikkert at arbejde med.

Man kan sammenligne det med, når man ser en udstillingsmodel af et møbel, som man gerne vil have med hjem i privaten, og man allerede har taget den store trailer med for at kunne have det møbel med hjem.

Men når man betaler for møblet og får det udleveret, så fylder det ikke mere end en kasse eller to, som man snildt kan have i bagagerummet.

Sådan er det også med et foldestillads, der bliver ved med at overraske.

More articles