Sådan udstiller du din legetøjssamling

30 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Før i tiden var legetøj noget man kun forbandt med børn, men de senere år er det blevet utroligt populært at samle på legetøj. Nogle gør det af nostalgiske årsager, fordi de ønsker at eje det legetøj der var deres yndlingslejetøj, da de var børn. Andre samler fordi de ser det som en investering og en måde at tjene penge på. Kvaliteten på legetøjet har en stor del at sige, så man kan ikke bare smide det i kasser. Hvad gør man så? Læs med for at finde ud af det.

Dediker et rum til legetøjet

Hvis du er så heldig at have masser af plads, eller bare ubenyttet plads, så kan du vælge at dedikere et helt rum til din legetøjssamling. Du kan f.eks. indrette rummet med en masse hylder hvor legetøjet kan stå fremme, for at beskytte det, men også for at du kan vise det frem til din familie og dine venner. Det kan også være du bare selv finder glæde ved at kigge på det, uanset kan det være en god mulighed at dedikere et rum til din samling.

Sikker opbevaring

Hvis du ikke har pladsen til at dedikere et helt rum til dit legetøj, kan du vælge at have det betyder mest for dig, stående fremme, og opbevare resten af din samling. Du kan f.eks. benytte dig af den type kasser som fotografer bruger til deres udstyr. Disse kasser foret med en slags skum, der beskytter det der opbevares mod stød og bump. Disse kasser kan modificeres så de passer til alle slags legetøj.

Køb en udstillingsmontre

Hvis du har få, men betydningsfulde, stykker legetøj, eller du kan har plads til en smule, kan overveje at købe en eller flere udstillingsmontre. Det vil få dit hjem til at ligne et legetøjsmuseum. Overvejer du en udstillingsmontre så læs med her: https://www.kibe.dk/ 

More articles