Sådan finder du den bedste billeje i Horsens

22 August 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis du er på jagt efter en bil du kan leje for en dag, en weekend, uge eller længere tid, så kan du med fordel læse med her. Der er i dag flere og flere der vælger billeje frem for at eje en bil. For det første er der mange udgifter og omkostninger ved at have bil. Det er heller ikke den bedste forretning, da bilen taber værdi med tiden. Af faste udgifter skal du blandt andet betale forsikring, vægtafgift og service på bilen. Herudover kommer der slitage og vedligeholdelse, som du heller ikke kommer udenom. 

Alt det kan du slippe for, når du lejer en bil. Ved at leje en bil kender du dine omkostninger. Du lejer typisk også kun en bil i en periode, hvor du har behov for den. Dermed betaler du ikke for at din bil holder stille, som man som bilejer typisk vil komme til.

Her er det op til dig om du skal vælge korttidsleje eller langtidsleje.

Hvad er bedst – korttidsleje eller langtidsleje?

Korttidsleje er for dig, som ikke har brug for en bil til dagligt. Her kan der opstå et behov for at besøge familien i en anden by, tage et ophold i sommerhus eller, hvis du ønsker at køre en tur til grænsen. Dermed kan du leje bilen i en dag eller weekend for en skarp pris. 

I prisen vil forsikring, vægtafgift og alt andet være inkluderet. Bilen vil som oftest være tanket og klar til at du kan trille afsted, når du skal bruge den.

Langtidsleje er for dig som har brug for en bil i midlertidig periode. Det kan være, at du er ved at flytte, har fået nyt job eller har et andet behov for at pendle i en periode. 

Find den billigste billeje i Horsens

Hvis du leder efter billig billeje i Horsens med alt inkluderet, skal du vælge one2movebiludlejning.dk.

More articles