3 suveræne madidéer du kan tage med på farten

08 marts 2022
Steffen Hansen
image

editorial

Hvis du har travlt, og det skal gå stærkt, så er det en god ide, at få noget mad med på farten. Det er ikke altid, at man lige når at spise, hvis man skal skynde sig ud ad døren. Der findes dog en masse lækre retter, som du nemt kan forberede aftenen inden, så du bare kan snuppe det med på vej ud. Hvis du vil vide, hvad for noget mad du kan lave, hvis du skal kunne spise det på farten, så giver vi dig tre gode valgmuligheder her. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

sandwich

Sandwich

Hvis du gerne vil have et måltid, der kan gøre dig rigtig mæt, så er en god sandwich et godt bud. Du kan putte lige hvad du vil i din sandwich. Du skal derfor bare sørge for at købe alle dine yndlingsingredienser ind til din sandwich. Hvis du ikke føler, at du har tid til at lave en sandwich, så findes der mange steder, som laver sandwich du kan tage med. Du kan bare ringe til dem, og aftale et tidspunkt, du kan hente din sandwich på, og så vil den være lavet klar til dig. 

Hvis du ikke kender til et godt sandwichsted, så kan vi anbefale at du besøger https://www.daellekatessen.dk/.

Madpandekager

Du kan også lave nogle madpandekager, som du kan tage med. Her kan du også bare fylde i med lækkert fyld. Sørg for at pakke dem godt, så fyldet ikke falder ud, når du begynder at spise. Du kan også, på de fleste tankstationer, købe nogle færdiglavede madpandekager, som er lige til at spise. 

Smoothie

Hvis du er mere til at have noget at drikke på farten, så kan du sagtens lave en lækker og mættende smoothie. Du kan blandt andet lave en lækker morgenmadssmoothie, hvor du blender en banan, havregrød og lidt mælk. 

Flere Nyheder