Sikker sejlads med Rocna anker

Når din båd skal sættes i stand, og udstyret om bord opgraderes, bør du tage et kig på dit anker. Du vil sikkert med fordel kunne skifte til et Rocna anker, og derved spare plads om bord på båden.

Hvorfor vælge et Rocna anker?

Hvis du står for at skulle skifte anker er et Rocna anker en rigtig god løsning. Et Rocna anker er en moderne version af det klassiske plovanker – lettere og med den optimale holdkraft. Med et Rocna anker kan du spare plads på din båd idet ankeret i sig selv fylder meget lidt, og du samtidig kun har behov for et enkelt ankerspil. Du kan få et Rocna anker som passer perfekt til din båd uanset dennes længde og vægt. Og så er der stort set ingen vedligeholdelse forbundet med et Rocna anker.

Et Rocna anker er perfekt til sejlads i danske farvande hvor du mestendels har behov for at kaste anker langs kysten – på smult vand med sandbund, som er nemt for et Rocna anker at fæstne sig i. Et Rocna anker trækkes hen over havbunden indtil det får fat. Ankerets konstruktion gør at det altid vender den rigtige vej og derfor hurtigere vil få fat i bunden. Og når først dit Rocna anker har fat, vil det sidde rigtig godt fast og sikre at din båd bliver hvor den skal.

En anden stor fordel ved et Rocna anker er at denne type anker ikke har nogle løsdele. Samtidig er ankeret fremstillet i rustfrit, vulkaniseret eller galvaniseret stål. Det betyder at der ikke er risiko for svagheder i et Rocna anker, og dette er også grunden til at et Rocna anker leveres med livs garanti mod brud. Bådbiksen fører et velassorteret udvalg af bådudstyr til anker og fortøjning – her under de populære Rocna anker.

Bestil dit Rocna anker online på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/