Sexlegetøj er lige dele fantasi og forestilling

Du skal ikke til at tænke dig til sexlegetøj og gøre det ud for eventyret med brugen af det som en anden hippie for at spare penge eller være miljøvenlig.

Du skal købe den ægte vare, hvad dit hjerte begærer: https://purepleasure.dk/

Men forestillingen om, hvad der skal ske med legetøjet, forventningens glæde samt den fantasiforestilling du kan sætte op imens, er med til at give store dele af den glædelige overraskelse.

Lad os bruge en sammenligning fra litteraturens verden, for her bruger forfatterne ofte et kneb, som man ellers skulle tro, der egnede sig bedre til film eller TV, men hvis man benytter sig af det samme, så kan beskueren føle sig snydt.

Når man skriver en roman, så er den bedste effekt nogle gange det, som læseren selv må portrættere og tænke sig til via forestillingsevnen ud fra de beskrivelser, som forfatteren deler ud af.

Det vil sige, at hvis man nævner, at der er sket et mord, eller et monster dukker op, så er det ofte mest effektivt at beskrive det så overordnet eller lidt som muligt, fordi læserens evne til at tænke sig til oplevelsen er vildere, end hvad forfatteren kan komme op med.

Og det handler blandt andet om, at sex og lyst er meget, meget individuelt, så når man ligger der med ens nye sexlegetøj enten alene eller sammen med andre, så er stimuleringen da virkelig god, men når man så får tilsat det, som ens fantasi kan tænke sig til, så kan der ske orgasmiske mirakler.

Det handler nemlig om at have sindet med i akten også, og heldigvis er tanker ikke ulovlige eller forbudt, så derfor kan man bare give los på dette område og tænke sig til lige dét, der pirrer en aller mest.

En kombination af stimulering med legetøjet og fantasien vil derfor give det bedste resultat.