SEO via linkbuilding hos Klikko

Hvis du ønsker at sælge varer over nettet eller tilbyde dine services fra en website eller en webshop, er det meget vigtigt, at du har en høj synlighed i diverse søgemaskiner. Ellers kan kunderne ganske enkelt ikke finde dig, og så får din website eller webshop en meget kort levetid. Og hvis du er blogger, og du lever af indtægterne fra bannerreklamer, er det også vigtigt atpotentielle følgere kan finde dig og klikke sig ind på din blog, så den – og reklamerne – kan få eksponering. Søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo er de redskaber en potentiel kunde, lead eller følger anvender for at finde de varer, services eller det indhold, de skal bruge. Og konkurrencen er meget hård om de gode placeringer på søgemaskinernes SERPs (søgeresultatsider, Search Engine Result Pages). Hvis du ikke ligger på side 1, er der meget lille sandsynlighed for, at kunderne klikker sig ind på din side. Ligger du omvendt i top 3 på for eksempel Google på de søgetermer, der svarer til den vare, du sælger, er der stor sandsynlighed for, at de, der klikker ind, vil konvertere.

Derfor kan det godt betale sig at investere i kvalitets SEO – eventuelt i form af link building. Der findes mange måder at lave god SEO på, og meget af det kan du gøre selv, for eksempel ved at optimere din side. Indholdet skal være relevant og informativt i forhold til det, du tilbyder, og opbygningen skal være intuitiv og brugervenlig, så du gør det let for potentielle kunder at konvertere, når først de har fundet din side via Google. Men finder de ike din side via Google, er alt det gode arbejde spildt – næsten. For der er hjælp at hente i det, der kaldes offsite SEO.

Klikko er specialister i såvel offsite som onsite SEO, og kan hjælpe dig med begge dele. Især offsite SEO delen kan godt være en udfordring for en virksomhed, som ikke har SEO som sit kerneområde. Her står Klikko stærkt: Med sit omfattende blogging netværk og domæne netværk kan Klikko tilbyde kvalitets link building, som hurtigt og sikkert vil få din website til tops hos Google. Klikkos domænenetværk består udelukkende af danske domæner på danske IP-adresser, og  ingen af domænerne rater under 30 på Ahrefs skalaen. Dette betyder, at Google tillægger disse sider en høj grad af autoritet, hvorfor din website vil blive belønnet af Google med en højere placering, såfremt den har backlinks fra een af disse domæner.