Effektive løsninger til parkeringsservice hos dansk leverandør

Går du og overvejer at indføre en betalings zone på parkeringspladsen tilhørende dit kontordomicil, din beboelsesejendom eller måske det fitnesscenter du administrerer? Så kan du med fordel kontakte det danske parkeringsfirma UnoPark.

Enkel og brugervenlig administration af parkeringsservice

Når du vælger en parkeringsløsning hos UnoPark får både du og dine brugere et system som sikrer let og hurtig administration af ejendommens parkeringspladser. Systemet er nemt at bruge og giver dig mulighed for at registrere faste brugere samt at tildele såvel midlertidige som permanente parkeringstilladelser til eksempelvis gæster, medarbejdere og kunder.

Du kan selv fastsætte tidsrummene for disse parkeringstilladelser, lige som du kan trække dem tilbage igen når det passer dig. Du kan bruge den til systemet hørende app i forbindelse med udstedelse af parkeringstilladelser, således at du kan administrere dine parkeringspladser via din smartphone eller din tablet. Og da UnoPark varetager den daglige drift og administration af selve det fysiske parkerings areal, her under parkeringskontrol, skal du kun bekymre dig om dine brugere.

Fleksible og kundevendte parkeringsløsninger hos UnoPark

UnoPark er blandt danskernes foretrukne parkeringsselskaber – og det er ikke uden grund. De parkeringsløsninger, du får gennem UnoPark, er nemlig særligt tilpasset dine behov som kunde.

Dette betyder at UnoPark gør sig særligt umage for at imødekomme dine ønsker igennem en skræddersyet løsning som tilgodeser dig og dine bruger, hvad end der er tale om beboere, medarbejdere eller gæster i din facilitet. Du er selv medbestemmende i forhold til hvilke regler der gælder på dine parkerings arealer, og UnoPark vil gøre sit ypperste for at efterleve disse.

Uanset om du ønsker en løsning som inkluderer fuld eller delvis betalings parkering, kamera overvågning eller hyppig parkeringskontrol kan UnoPark tilpasse en løsning som lever op til dine ønsker og præferencer.

Du kan altid kontakte UnoPark for et tilbud på parkeringsservice via hjemmesiden https://unopark.dk/