Bilpleje med prismatch

At pleje bilen er noget mange går og hygger sig med, mens andre syntes det er lidt træls at skulle rengøre, vaske og polere bilen. Men med den rigtige bilpleje holder du ikke kun din bil ren og flot, den vil også holde sin brugtvognsværdi meget bedre end en beskidt og ildelugtende bil. På landberg.dk/bilpleje finder du nogle af markedets bedste bilpleje produkter, hvad enten det er til indvendig eller udvendig pleje og vedligeholdelse. Nogle af de ledende mærke indenfor bilpleje som landberg.dk har i deres webshop er f.eks. tyske Sonax og amerikanske Meguiars. Uanset hvilket mærke du køber dine plejeprodukter fra, så står landberg.dk 100% inde for produkternes kvalitet og pris. 

Her er nogle af de produkter som du kan finde på landberg.dk/bilpleje, som vil hjælpe dig til at passe godt på din bil henover sommeren. En airconditionrens fra Sonax vil hjælpe dig til at holde klimaet i dit A/C eller klimaanlæg godt og sundt. A/C anlægget er nemlig et sted hvor der over tid kan udvikle sig skimmelsvamp eller andre former for bakterier, som kan virke ildelugtende eller i værste tilfælde fremkalde en allergisk reaktion. Sonax airconditionrens fjerner både svamp, bakterier og dårlig lugt fra din bil A/C anlæg, så du kan nyde klimaet i bilen når det er varmt udenfor. 

Sonax Cockpitpleje gør instrumentbordet rent og frisk at se på igen, mens Sonax Xtreme textil-alcantara rens hjælper med at fjerne pletter fra kaffe, cola eller andet på bilens sæder, loftbeklædning, gulvmåtter o.l. 

Sonax Xtreme Aktivshampoo 2 i 1 fjerner selv det mest indtørrede skidt og snavs på din bils lak og gør den ren og klar til hverdagens strabadser eller en gang polering. Med Sonax polersæt får du alt hvad du skal bruge for at din bil kommer til at skinne som ny, uden ridser i lakken. 

Alt sammen og meget mere finder du på landberg.dk/bilpleje til de bedste priser med Prismatch.