Vi har nogle store tanker om denne hjemmeside og vi kæmper derfor med at gøre den til en attraktiv side for kvinder med PCO og PCOS. Jeg selv bruger meget denne side som min egen personlige opskriftsamling. Og det glæder mig at min familie og venner også er begyndt at bruge siden, både som inspiration til sund mad til dem selv, men også så de kan invitere mig på middag.

Ydermere har vi nogle visioner for fremtiden:

  • at få flere opskrifter op på siden og få siden 100% færdig
  • at få vores kalorietabel online
  • en applikation, så man fx lettere kan bruge siden som en indkøbsliste og opslagsværk


Sidder der en derude, som har nogle gode ideer, spørgsmål eller måske kan hjælpe med at på en app op at kører, så hører vi meget gerne fra dig!

Mvh Malou og Nikolai

Jeg kan med glæde berette om, hvordan det sidste halve år er gået med min kostomlægning - og jeg har en masse succeshistorier at dele: Jeg har tabt 25 kg, min menstruation kommer regelmæssigt, jeg har ingen smerter i ryg og mellemgulv, jeg er frisk som dagen er lang og jeg har sjældent hovedpine. Alt dette har jeg opnået blot fordi jeg har lagt min kost om - og det imponerende af det hele er, at jeg faktisk ikke rigtig har dyrket nogen motion.
Men men men, om nogen så ved jeg, at det ikke har været let. Og jeg ved derfor også at det er noget jeg kan være stolt over. 

Grunden til at vi har besluttet os for at lave denne hjemmeside er af den simple grund, at vi var trætte af, at alle de opkrifter vi fandt på nettet, ikke levede op til kravende pco-sygdommen stiller.
Mit navn er Malou og jeg har selv PCOS. Jeg fik diganosen stillet for ca 3 år siden. Og da jeg ikke kunne overskue, på det tidspunkt, at sætte mig ind i hvilken sygdom jeg havde og hvad den gjorde ved min krop, forsøgte jeg istedet af fortrænge at jeg havde den. Dette medførte at jeg tit var træt, havde det rigtig varmt, fik tit kvalme og min menstrution kom når det passede den. For 1 måneder siden besluttede min kæreste, Nikolai, og jeg, at det var tid at lære min sygdom at kende. Og vi fik os noget af et chok. Samtidig med at vi blev klogere og klogere gik det også op for os, at det ikke var en simpel opgave vi havde sat os for.
På trods af at hver 7. kvinde lider af sygdommen (kilde: pcoforeningen) har jeg kun støt på 3 hjemmesider til kvinder, som er ramt af PCO og PCOS. Og ingen af disse sider kommer med opskrifter som er 100% i orden, i følge 33% fordelingen. Derfor lavede min kæreste, som er rigtig dygtig til tal og it, et program til mig, hvor vi kunne regne procenten i den mad vi spiser ud. Med hjælp fra en diætist fra frk. skrump fik han fundet frem til den rigtige formel og nu var det pludselig muligt for os, at lave vores egne opskrifter helt efter bogen. Altså med en procentfordelling på 33% med henholdvis protein, kulhydrat og fedt.
Det skal lige nævnes at ingen af os er diætister eller har en anden uddannelse inde for dette "mad-område". Nikolai er bygningskonstruktør og selv er igang med at blive skolelærer.

Joomla templates by a4joomla