Opskrift til 10 Sandwich flüte:
6 dl Kamutmel
3 dl lunket vand
1 tsk salt
25 g gær
en smule mælk til pensling

 

Fyld til 1 person:
100 g tun i vand
42 g mayonaise 
90 g kvark 1%
20 g løg
20 g agurk
20 g iceberg
salt og peber

 

Sådan gør du:
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt og kamutmel lidt efter lidt. Lad dejen hæve i ca 2 timer. Derefter deles dejen til ti flade flütes (den størrelse flüte som man ønsker). pensel dem med mælk, og lad dem hæve en time. Bag flütene på 200 grader i ca. 12 minutter.
Bland tun, mayonaise, kvar, løg, salt og peber sammen så det bliver til en tunmousse. Salaten skæres og sandwichen samles.

Tip: Før flütene bages i oven, kan der drysses salt eller all-around krydderi på de formede flütes. 

Indhold pr. portion :

Kalorier:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

568

33,6%

33,3%

33,1%

   




Joomla templates by a4joomla