4 personer/2 pizzaer:

Bund:
100g rugmel
150g kamut-fuldkornsmel
11g Kærgården steg og bag
1 3/4 dl lunkent vand
12,5g gær
1 tsk salt
5g ISIS Perfect fit
14g Husk

Toppings:
390g hakkede tomater m. timian, oregano basilikum, salt og peber
400g skinke i strimler
336g revet cheasy ost 13% (16 skiver)

Sådan gør du:
Bland alle de tørre ingredienser til pizzabunden sammen. Derefter opløses gæren i vandet. becel og salt tilsættes. Derefter blandes alle ingredienserne sammen. Dejen skal hæve i 2 timer.
Dejen deles i to dele og formes med en kagerulle. Pizzabunden skal være så tynd at den får en normal størrelse pizza. Bunden kommes i ovnen på 200 grader i 5-7 min. Derefter tages den ud og halvdelen af de hakkede tomater, med krydderier i, smøres ud på bunden samt halvdelen af den revet ost drysses ud over. Bunden kommer igen i ovnen til at osten er smeltet. Endnu engang tages bunden ud og skinken lægges på pizzaen. Pizzaen bages færdig i 5-10 min.

Tip: brug en stenbageplade for at få en rigtig sprød bund, og drys først oregano på pizzaen efter den er kommet ud af ovnen. 

Indhold pr. person ( ½ pizza):


Kalorier:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

616

32,5%

33,8%

33,7%




 

Joomla templates by a4joomla