2 personer:
100 g grønne eller røde linser

0,75 L vand
2 bouillon terninger
50 g tomatpuré
2 tsk. paprika
1 fed presset hvidløg
10 g Chilli
2 laurbærblade
1 tsk. timian
100 g løg
16 g olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
salt og peber

250 g stegte kyllingestrimler af kyllingebryst
50 g creme fraiche 18%


Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg og svits i olien (gem lidt at olien som du steger kyllingen i). Tilsæt resten af ingredienserne og lad suppen simreved svag varme, under låg. Hvis suppen bliver for tyk kan der tilsættes mere vand. Smag til med salt og peber. Serveres med kyllingestrimler, creme fraiche og persille.

 

Indhold pr. person:

Kalorier:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

509,5

33,4%

33,0%

33,6%

 

 

Joomla templates by a4joomla