2 personer:

300 g koteletter
10 g Kærgården steg og bag
10 g hvidløg 
110 g løg
2 ½ dl Milda 4% 
2 dl vand
200 g squash
100 g spinat

60 g perlebyg
20 g grøn pesto
Krydderier (karry, paprika, salt, peber, timian, oregano osv)

Sådan gør du:
Steg kotteletterne så de bliver gyldne (ca. 2 min på hver side) og kom dem i et ildfast fad. Skær grøntsagerne ud i ønsket størrelse. Svits løg og hvidløg i en gryde. Tilføj Milda, vand, pesto og perlebyg og tilsæt resten af ingredienserne. Lad retten koge i 5 min. Held indholdet fra gryden over kotteletterne i det ildfaste fad og bag retten i 15-20 min ovnen på 180 grader.

 Indhold pr. person:

 

Kalorier 
495

Protein
33,5%

Kulhydrat
33,4%

Fedt
33,1%

Joomla templates by a4joomla