2 personer:

300 g Skinkeschnitzler

10 g Kærgården steg og bag
6 g hvidløg (ca. et fed)
80 g løg
10 g frisk chili
4 dl Milda 4%
200 g squash
1 bouillon terning
60 g perlebyg
Krydderier (karry, paprika, salt, peber, timian, oregano osv)
2 ½ dl vand

Sådan gør du:
Skær grøntsagerne ud i ønsket størrelse. Svits løg, hvidløg og chili i en wok/gryde.
Skær schnitzlerne i strimler og tilføj dem i retten.  Når kødet er brunet tilføjes de ønskede krydderier. De skal steges sammen med kødet et par minutter. Squashen rives og kommes i retten. Tilføj Milda, vand, bouillon og perlebyg og lad retten koge i 10-15 min. 

 Indhold pr. person:

 

Kalorier 
468,5

Protein
33,7%

Kulhydrat
33,5%

Fedt
32,8%

Joomla templates by a4joomla