Farsbrød (4 personer):

250 g hakket svinekød 3-7%
250 g hakket Oksekød
 8-12%
70 g revet Løg

100 g squash
1 Æg

1 tsk Paprika

0,5 dl minimælk
Salt, peber evt. andre krydderier
1 Bouillon
 terning
75 g skiver bacon 

Salat m. pasta (1 person):
30 g fuldkornspasta
40 g agurk
50 g iceberg salat
50 g gulerod
15 g forårsløg
1/2 æble

Sådan gør du:

Det hakkede kød røres med revet løg, squash, krydderier, æg og bouillon og spædes med mælk indtil det har en god, ikke for fast konsistens. Farsen formes til et stort brød, og lægges i et stort ildfast fad. Baconen pakkes omkring brødet så det dækker. Der krydres med salt og peber. Farsen sættes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter. Derefter skrues ned til 180 grader i 10 min.

Pastaen koges og salaten skæres og spises til farsbrødet.

Tip: vej farsbrødet og divider det med 4, så finder du ud af hvor meget du skal have til en portion.

Indhold pr. portion :

Kcal:

Protein:

Kulhydrater:

Fedt:

428,5

33,3%

33,2%

33,5%

 

Joomla templates by a4joomla